Next Gen In Private Banking

Dutch

About This workshop

In-House Workshop

Ben je geïnteresseerd in de wereld van private banking? Dan is dit exclusieve in-house concept in samenwerking met Delen Private Bank jouw kans! 
Delen Private Bank is gespecialiseerd in vermogensbeheer en de planning van privé- en zakelijk vermogen voor particuliere cliënten, over alle generaties heen.
Tijdens deze avond kom je meer te weten over Delen Private Bank en al haar verschillende afdelingen. Ervaren sprekers leiden je rond in de wereld van private banking en leren de essentiële soft skills die nodig zijn om te slagen. De interactieve workshop 'Bankieren voor de volgende generatie' wordt een open discussie waarbij uw inbreng van grote waarde is. Het wordt niet alleen geleid door private bankers, maar door allerlei verschillende profielen die binnen dit fascinerende bedrijf werken. 
Na afloop verzorgt Delen Private Bank een receptie met wat drankjes en hapjes, kortom de ideale situatie om elkaar beter te leren kennen en al uw vragen te stellen.

 

Praktisch

- Locatie: Jan Van Rijswijcklaan 184 2020, Antwerp, Belgium
- AFC voorziet trein tickets die volledig kosteloos zijn voor de participanten! Als het makkelijker is om je zelf te verplaatsen naar het kantoor is dit ook zeker mogelijk!
- Verzamelen station: 17h30 

Registrations closed!