Kickstart Your Career

Dutch
In partnership with

About This workshop

Workshop Bootcamp

Met de Kickstart Your Career workshops wil AFC studenten helpen met hun eerste stappen in de bedrijfswereld. Dit doen we aan de hand van 2 verschillende workshops, elk gebaseerd op essentiële soft skills om aan de slag te gaan bij hun eerste job. Studenten kunnen zich inschrijven voor 1 of twee workshops.  De eerste workshop gaat over het opstellen van CV, Linkedin en motivatiebrief. Tijdens de tweede workshop leren de studenten over de noodzakelijke job interview skills waarbij ze de mogelijkheid krijgen om deze skills toe te passen in een mock job interview.​

Workshops in this Track

  • Waarom ik? In deze interactieve workshop ga jij je als student leren diversifiëren van anderen, door te focussen op de basisstappen in de zoektocht naar een job. Zo ga je leren een aantrekkelijk CV op te stellen, de do’s en dont’s van een motivatiebrief en het creëren van een bruikbare LinkedIn profiel. Je zal veel tips krijgen van echte recruiters!

    March 8, 2022 | Start Time: TBA
    Location: TBA
  • Knal je sollicitatie! Welke vragen kan je als starter stellen aan je potentieel nieuwe werkgever? Is het acceptabel om over je salaris te onderhandelen? Tijdens deze workshop hoor je alles over wat te doen en zeggen tijdens een sollicitatie!

    March 9, 2022 | Start Time: TBA
    Location: TBA

Registrations closed!