Health Of Tomorrow

Dutch

De pandemie heeft het potentieel van data en digitalisering om brede uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan in het licht gezet. Iedereen is het erover eens, onze gezondheidszorg staat aan de vooravond van een digitale revolutie. De manier waarop we in de nabije toekomst naar de kinesist, de dokter of het ziekenhuis gaan, zal dan ook radicaal gaan veranderen. Maar de belangrijkste vraag is: hoe zorgen we ervoor dat we tijdens al deze evoluties de patiënt en haar noden niet uit het oog verliezen? Kunnen we met andere woorden zorgen voor een echte value based healthcare, met een gezonde mix van analoge en digitale aspecten? Zijn we in België in staat om een volledig en veilig ecosysteem uit te bouwen, dat alle spelers aan elkaar linkt?

De evolutie in de gezondheidszorg brengt dus veel vragen met zich mee, en al zeker over de impact op de belangrijkste speler van al: wij, de patiënten zelf. Tijdens Health of Tomorrow zullen we deze vragen (en nog vele andere) trachten te beantwoorden samen met enkele vooraanstaande sprekers en gerenommeerde bedrijven.

Achteraf zullen we de mogelijkheid bieden aan bedrijven en sprekers om hun product in de verf te zetten op de receptie waarbij er de mogelijkheid is om te netwerken!

When?

March 1, 2022 8 p.m.

Where?

Aula Jean Monnet

Registrations closed!